Kategóriák
Partnereink

Házhozszállítás

Rendkívüli Akció

Kategóriák
TOP termékek
Termékajánló
Szűrés
bit.ly/divian2020
Tanúsítvány
SSL Certificate
Fogyasztó Barát

Termék részletek


Fitt 4 MF habmatrac

-12%
Fitt 4 MF habmatrac
89 900 Ft
Akció: 78 900 Ft
Kezdete: 2021.07.02   A készlet erejéig!

Közepesen kemény szendvicsszerkezetű habmatrac ami hab kókusz rétegek kombinációjával gyártunk aminek a felső rétegére egy 4cm magas hagyományos memory foam kerül. Ez a plusz 4cm-es réteg adja a matrac jellemző lágyságát.

Fitt 4 MF habmatrac

Matracmag:

 • BayscentNeutralizer matracszövet, levehető, mosható, cipzáras kivitelben.
 • 4 cm MemoryFoam
 • 3×4 cm Aircell matracmag
 • 2×1 cm kókuszréteg

Magasság: 20 cm

Keménység: közepesen kemény matrac

Terhelhetőség: 130 kg

(nagyobb matrac vásárlása esetén -2személyes -  személyenként értendő a kg)

Garancia: 7 év

Méretek:

80X200 cm

90X200 cm

120X200 cm

140X200 cm

160X200 cm

180X200 cm

Lehetőség van más méretű matrac rendelésére is, de ahhoz kérem vegy fel velünk a kapcsolatot az info@dobosbutor.hu mail címen. 

 • Leírás

  A Fitt 4 MF habmatrac közepesen kemény szendvicsszerkezetű habmatrac ami hab kókusz rétegek kombinációjával gyártunk aminek a felső rétegére egy 4cm magas hagyományos memory foam kerül. Ez a plusz 4 cm-es réteg adja a matrac jellemző lágyságát.

  Fitt 4 MF habmatrac

  Matracmag:

  • BayscentNeutralizer matracszövet, levehető, mosható, cipzáras kivitelben.
  • 4 cm MemoryFoam
  • 3×4 cm Aircell matracmag
  • 2×1 cm kókuszréteg

  Magasság: 20 cm

  Keménység: közepesen kemény

  Terhelhetőség: 110 kg 

  (nagyobb matrac vásárlása esetén -2személyes -  személyenként értendő a kg)

  Fitt 4 mf habmatrac

   

  Fesh 4 MKF habmatrac

  Ha puhább matracot keres érdemes megnéznie a Fresh 4 MFK matrac típust aminek a felső rétegére kemény, heterogén memory foam réteg kerül. Ettől keményebb, feszes fekvőfelületet biztosít használójának.

  Ez a két típust remekül lehet egymás mellett használni, ha a párok különböző keménységű matracokat kedvelnek.

   

  Fitt habmatracok

  A habmatrac típusában inkább a keményebb és merevebb matracok a jellemzők. Ezeknél a matracoknál is a kókusz réteg szerepe a tartás és az alátámasztás. A hab rétegek rugalmassága nem éri el a latex rugalmasságát, viszont az előállítási költségei jóval kedvezőbbek, mint a latexé.

  A habok folyamatos fejlesztésének köszönhetően a tartósságuk a habmatracok típusainak jócskán kibővült. Ezért kedvelt típus a habmatrac is.

  A Rottex habmatrac családjának tagjainál is a kókuszon lévő hab réteg vastagságával szabályozható a matrac keménysége és a komfort érzet. Ezeknél a típusoknál a rugalmasság növelése érdekében szoktuk javasolni a rugalmas ágyrács választását. Ez egy plusz rugalmassággal látja el a hab kókusz matracot és így ezzel a kényelem is növelhető.

  Ezeknél a matrac típusoknál a legjellemzőbb a szendvicsszerű szerkezet kialakítása és ezzel csökkentve a matrac merevségét. Mivel itt is a kókusz biztosítja a merevségét a matracnak, viszont ha a kókusz réteget több felé választjuk, a vékonyabb kókusz rétegek közötti habréteg hozzáadásával jobb ergonómiai vonalkövetést tesz lehetővé, amivel még inkább növelhető a matrac komfort mértéke.

  A habmatrac esetében is jellemző a memóriahab felhasználása. A hab kókusz matrac szerkezetek ideális tartóréteget tudnak képezni a memória hab kombinálásához. Ezzel is szélesítve a kényelmi igényekhez igazodó kínálat mértékét.

 • Szállítási idő 
  4-6 hét
  Cikkszám
  1009
Webáruház készítés