Kategóriák
Partnereink

Házhozszállítás

Rendkívüli Akció

Kategóriák
TOP termékek
Termékajánló
Szűrés
bit.ly/divian2020
Tanúsítvány
SSL Certificate
Fogyasztó Barát

Termék részletek


Fresh 4 MFK habmatrac

-15%
Fresh 4 MFK habmatrac
79 900 Ft
Akció: 68 000 Ft
Kezdete: 2021.07.02   A készlet erejéig!

Kemény szendvicsszerkezetű matrac ami hab kókusz rétegek kombinációjával gyártunk aminek a felső rétegére egy 4cm magas heterogén memory foam kerül. Ez a plusz 4 cm-es réteg adja a matrac jellemző keménységét, merev, feszes tartását.

Matracmag:

 • Speciális Ultrafresh matracszövet, kivehető, mosható, cipzáras szövettel
 • 4 cm heterogén memory foam
 • 3×4 cm Aircell matracmag
 • 2×1 cm Kókuszréteg

Magasság: 20 cm

Keménység: kemény matrac

Terhelhetőség: 110 kg

(nagyobb matrac vásárlása esetén -2személyes -  személyenként értendő a kg)

Garancia: 7 év

Méretek:

80X200 cm

90X200 cm

120X200 cm

140X200 cm

160X200 cm

180X200 cm

Lehetőség van más méretű matrac rendelésére is, de ahhoz kérem vegy fel velünk a kapcsolatot az info@dobosbutor.hu mail címen. 

 • Leírás

  Kemény szendvicsszerkezetű habmatrac ami hab kókusz rétegek kombinációjával gyártunk aminek a felső rétegére egy 4cm magas heterogén memory foam kerül. Ez a plusz 4cm-es réteg adja a matrac jellemző keménységét, merev, feszes tartását.

  Fresh 4 MFK habmatrac

  Matracmag:

  • Speciális Ultrafresh matracszövet, kivehető, mosható, cipzáras szövettel
  • 4 cm heterogén memoryfoam
  • 3×4 cm Aircell matracmag
  • 2×1 cm Kókuszréteg

  Magasság: 20 cm

  Keménység: kemény matrac

  Terhelhetőség: 110 kg (nagyobb matrac vásárlása esetén -2személyes -  személyenként értendő a kg)

  FRESH 4MFK habmatrac

   

  Fitt 4 MF habmatrac

  Ha puhább matracot keres érdemes megnéznie a Fitt 4 MF matrac típust aminek a felső rétegére hagyományos puha memory réteg kerül. Ettől lágyabb fekvőfelületet biztosít használójának.

  Ez a két típust remekül lehet egymás mellett használni, ha a párok különböző keménységű matracokat kedvelnek.

   

  Fitt habmatracok

  A habmatrac típusában inkább a keményebb és merevebb matracok a jellemzők. Ezeknél a matracoknál is a kókusz réteg szerepe a tartás és az alátámasztás. A hab rétegek rugalmassága nem éri el a latex rugalmasságát, viszont az előállítási költségei jóval kedvezőbbek, mint a latexé.

  A habok folyamatos fejlesztésének köszönhetően a tartósságuk a habmatracok típusainak jócskán kibővült. Ezért kedvelt típus a habmatrac is.

  A Rottex habmatrac családjának tagjainál is a kókuszon lévő hab réteg vastagságával szabályozható a matrac keménysége és a komfort érzet. Ezeknél a típusoknál a rugalmasság növelése érdekében szoktuk javasolni a rugalmas ágyrács választását. Ez egy plusz rugalmassággal látja el a hab kókusz matracot és így ezzel a kényelem is növelhető.

  Ezeknél a matrac típusoknál a legjellemzőbb a szendvicsszerű szerkezet kialakítása és ezzel csökkentve a matrac merevségét. Mivel itt is a kókusz biztosítja a merevségét a matracnak, viszont ha a kókusz réteget több felé választjuk, a vékonyabb kókusz rétegek közötti habréteg hozzáadásával jobb ergonómiai vonalkövetést tesz lehetővé, amivel még inkább növelhető a matrac komfort mértéke.

  A habmatrac esetében is jellemző a memóriahab felhasználása. A hab kókusz matrac szerkezetek ideális tartóréteget tudnak képezni a memória hab kombinálásához. Ezzel is szélesítve a kényelmi igényekhez igazodó kínálat mértékét.

 • Szállítási idő 
  4-6 hét
  Cikkszám
  1010
Webáruház készítés