Kategóriák
Kategóriák
Rendkívüli Akció

Házhozszállítás

TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate
Fogyasztó Barát

Szűrés
bit.ly/divian2020
Termék részletek


Ottelo Étkezőasztal

Ottelo Étkezőasztal
  • Ottelo Étkezőasztal
  • Ottelo Étkezőasztal

LAJOS FÜLÖP BÚTOROK 

A Lajos Fülöp bútorok az eleganciát és a stílusosságot testesítik meg. Kínálatunkban a cseresznyefából készült Otello és Cassandra márkanévvel kínáljuk háza, irodája egyedi berendezéseit.

A Louis Philippe (francia) uralkodása alatti bútorok formái alig változtak a francia helyreállítási időszakhoz képest, csupán a kényelem vált nagyobb prioritássá. A korabeli, finoman kidolgozott berakásos bútorokat Párizsban nagy nevű kézművesek készítették.

Idővel a bútorok sötétebbé és nehezebbé váltak, a székek formái lekerekítettek, görbült lábakkal, a fotelek hátuljai pedig kissé befelé görbültek. A komódok szilárd és nehéz volt, korában márvány teteje volt és elülső része vékony világos faanyaggal volt borítva, gyakran sötét fa, általában rózsafa vagy mahagóni mintázatú tölgyfa levelekkel, pálmákkal vagy másokkal. Ezeket idővel elhagyták a bútorokról. Az időszak folyamán a színezés megfordult: a sötétebb fákat gyakrabban használták a bútorok burkolására, a világosabb fákat inkább használták a betéteknél. Az asztalok általában kerekek vagy oválisak voltak, gyakran emelvényre szerelve, levágott vagy ferde sarkokkal. Különféle kisméretű asztalok váltak népszerűvé: íróasztalok, munkaasztalok és ovális tükörrel ellátott coiffeuse vagy fésülködő asztal.

  • Szállítási idő 
    45 munkanap
    Cikkszám
    99910
Webáruház készítés