Kategóriák
Szűrés
Szállítási idő 
Partnereink

Házhozszállítás

Rendkívüli Akció

Kategóriák
TOP termékek
Termékajánló
Szűrés
bit.ly/divian2020
Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate
Fogyasztó Barát

Táskarugós matrac

Főkategória >Matracok >Táskarugós matrac

A Rottex táskarugós matrac azoknak ajánlott, akiknek fontos a kényelemes, a pihentető alvás, és akik megbízható, felső kategóriás rugós matracot keresnek.

A táskarugós matrac vagy más néven zsákrugós matrac a hagyományos bonell rugós matracok továbbfejlesztett változatai. Jobban követik a test vonalait, hiszen itt a belső részben 230 db rugótest van négyzetméterenként, míg a bonellrugós matrac esetében 130 db/m2.

A táskarugós matrac rugótestei kisebbek, hatékonyabban osztják el a súlyt, és minden rugótest egy különálló zsákba van bevarrva. Így egymástól függetlenül is mozoghatnak, gondoskodva az optimális alátámasztásról. Ezt nevezik pontelasztikusságnak.

Sokszor kérdezik tőlünk, hogy egy nagy matracot vagy két egyszemélyes matracot válasszanak e azok a párok ahol az egyikük forgolódik. Ennek, az úgynevezett pontrugalmasságnak köszönhetően a fekvőfelület nem tud áthullámozni, a dupla matracon sem zavarják egymás álmait.

Minden Rottex táskarugós matrac fix, nem levehető kárpitozással készül. A matrac huzat kezeléséről, tisztításáról a matrachoz mellékelt kezelési útmutatóban talál bővebb információt.

Kiváló magyar termék


Sorrend:


Sorrend:

Webáruház készítés